Wie

K.I.V.T. is er voor mensen die op zoek zijn naar een zinvolle vrijetijdsbesteding. Voor mensen die andere mensen willen ontmoeten in een aangename vriendelijke sfeer. K.I.V.T. is er tevens voor mensen die graag iets willen opsteken, daarom wordt er gezorgd dat de leden iets leren, zich amuseren en een gezellige namiddag doorbrengen.

Wat

Op de tweede en de vierde dinsdagnamiddag van de desbetreffende maand wordt er in het ontmoetingscentrum Tweekerkenstraat 185, Godveerdegem (Zottegem) van 14u00 tot 17u00 getekend of geschilderd.Tijdens de maanden juli en augustus wordt er in de vrije natuur getekend en geschilderd.

Ben je geinteresserd en wil je je inschrijven, dat kan je dit doen naar een mailtje te sturen naar de voorzitter pollez.rudy@telenet.be, of een mailtje naar de secretaris robert.dhondt25@gmail.com, of een mailtje naar de penningmeester marcvanwymersch@hotmail.com ZEKER VERMELDEN: uw naam, uw e-mail adres, uw leeftijd, eventueel uw adres, uw tel n r. Alvast van harte welkom

Lidgeld

Het jaarlijks lidgeld bedraagd 35 Euro

Wens je lid te worden van onze vereniging KIVT gelieve het lidgeld per overschrijving te betalen op het rekening nr: BE41 0018 8133 5410 Van KIVT adres : Wijnhuizestraat 128 te Zottegem.

Alvast van harte bedankt en welkom in onze vereniging.

Bestuur

Wil je iets mededelen of een tekst doorsturen voor in ons tijdschrift t' Atelier kan dit via een mail naar de voorzitter pollez.rudy@telenet.be, of naar de secrearis robert.dhondt25@gmail.com, of naar de penningmeester marcvanwymersch@hotmail.com.

VOORZITTER :

PENNINGMEESTER :

Marc Van Wymersch
Tel: 09/360.49.52
Gsm: 0472/45.11.61

SECRETARIS :

D'hondt Robert
Gsm: 0475/42.98.73

BESTUURSLID :

Rita Beernaert
Tel: 09/361.05.91
Gsm: 0477/24.30.55

LINKS:

www.zottegem.be

de website van stad Zottegem

www.kunstwerkt.be

de website van Kunstwerkt, het aanspreekpunt voor de actieve kunstbeoefenaar in Vlaanderen

Marcel Reynaert

Om de werken van Marcel te zien gaat men als volgt te werk: ga naar google > blog.seniorennet.be>reyma > dan klikt men op Aquarellen en creatief tekenen-seniorennet.be > dan zie je Marcel al zijn werken

prachtige werken van een van onze leden, marcel reynaert, genieten maar.