verslag les Marcel Reynaert van 27 juni 2023

De opdracht was een landschap met veel wilde bloemen.

We hadden Marcel verrast bij het binnenkomen van ons lokaal, Rita had ballonnen opgehangen en een tafel versiert, waar de taart zou geplaast worden.

Toen Marcel binnen kwam, was hij aangenaam verrast en een beetje aangeslagen. Toen vroeg Rita om eerst de les te willen geven en dan pas de 80 jarigen te vieren.

De les: wilde bloemen. Marcel gaf volledig zijn uitleg hou we zouden te werk gaan en indien iemand hulp kon gebruiken dat hij dat maar moest melden.

Er werd vlijtig gewerkt en men kon de muizen horen lopen maar dank aan Marcel zijn kleine radio hadden wij nog een beetje achtergrond muziek.

We waren met: Raymonde, Marie-Christine, Christiane, Marie-Jeanne, Martine, Rudy en Rita. Het was een fijne aquarel les en iedereen was tevreden.

Nu was het de beurt aan de jarigen, de taart werd op tafel gezet, erg mooi en nog zeer lekker ook.We hebben de twee tachtigers, Raymonde en Marcel de taart laten aansnijden wat voor hen een hoogdag was, daarna werd er ook nog een feestneus opgezet want Rita had aan alles gedacht.

Rudy

Wat een grote verrassing!

De bedoeling was om op dinsdag 27 juni 2023 aquarelles te geven in het lokaal van KIVT mbt een landschap met wilde bloemen.

Er werd tijdens de les een pauze ingelast en een supermooie taart werd onthuld tgv de 80ste verjaardag van Raymonde en ondergetekende. Naast het staaltje van Culinair ambachtelijk gemaakt gebak was de smaak van de taart eentje om U tegen te zeggen. Van een verrassing gesproken.

Er waren ook nog andere attributen voozien om de sfeer mbt de verjaardagen op te fleuren.

Van Harte proficiat aan de initiatiefnemers !

Marcel aquarel