Sinksententoonstelling: zaterdag 18 mei tot dinsdag 21 mei 2024

Zoals ieder jaar is het de traditie dat we te Zottegem onze jaarlijkse Sinksententoonstelling houden. Dit jaar zal deze tentoonstelling gehouden worden in het stadhuis op de Markt te Zottegem.

De opbouw van deze tentoonstelling zal eveneens gebeuren op zaterdag 18 mei om 9u in de raadzaal van het stadhuis. Wie helpt er mee?

De vernisage met sprekers op zaterdag 18 mei om 20u in de raadzaal van het stadhuis, gevolgd door een receptie beneden

de tentoonstelling op zondag 19 mei zal te bezichtigen zijn vanaf 14u tot 21u

de tentoonstelling op maandag 20 mei zal te bezichtigen zijn vanaf 14u tot 21u

de tentoonstelling op dinsdag 21 mei zal te bezichtigen zijn vanaf 9u tot 13u. Daarna worden de werken terug verwijderd Afhalen der werken vanaf 13u30

De inkom is gratis

Voor onze leden die wensen deel te nemen aan deze tentoonstelling kan men zich inschrijven via deze e-mail
ZEKER VERMELDEN: uw naam (of namen), uw e-mail adres, eventueel uw adres, uw tel nr, wenst deel te nemen aan de Sinksen tentoonstelling, Aantal hangende werken, niet meer dan 2 werken per deelnemer, gelieve te vermelden de titels der werken, de afmetingen, de aard van de werken en ook de verzekeringswaarde. De werken moeten binnen zijn ten laatste op dinsdag 23 mei in ons werklokaal. Een berichtje is ook welkom.

Men kan zich ook inschrijven via de bestuursleden (zie voorstelling) Alvast bedankt voor uw deelname.

NB: wie zou er op een van de verschillende dagen een wachtbeurt willen doen? graag een bevestiging . Alvast van harte bedankt