Dinsdag 14 februari: Valentijn

Aanwezige leden verrassen met een Valentijntje was onze bedoeling.Wij hadden reeds een gezellig koffiehoekje klaargezet. Na ongeveer een half uurtje was het tijd voor een korte mededeling dat het vandaag Valentijn was en iedereen kon genieten van de verrassing . De eerste vraag die ik kreeg was of we een chippendale besteld hadden . Ik lichtte toe dat in deze periode van besparingen het een beetje te duur zou uitkomen en we voor een andere en betere optie gekozen hadden. Het zou een mondstreling, een explosie van onze smaakpupillen worden .

Na het lachen mochten eerst de dames aanschuiven, dan de heren en als laatste de bestuursleden. Aan de bestemde tafel waar iedereen plaats nam werden twee pannenkoeken geserveerd die op artisanale wijze klaargemaakt waren. Iedereen kon zijn pannenkoeken beleggen met bruine suiker, confituur en boter. Daarbij konden ze genieten van een heerlijke koffie (een kopje troost zoals wij dat noemen) of een lekkere thee. Het geheel werd omkaderd door een heel lekkere aperitief (opnieuw geschonken door een anonieme schenker).

Ik vernam veel positieve reacties wat een extra stimulans is. Tenslotte een babbeltje doen, genieten en creëren van kunst, dat is onze doelstelling. Verder wil ik iedereen danken, namen noem ik niet anders vergeet je steeds iemand wat niet de bedoeling is .

Andy