Juli en augustus 2015: Vakantiewerking

Dit jaar stond de andere helft van Brakel op het programma om te tekenen en schilderen. Vanaf de eerste dinsdag was er een grote belangstelling. Het was dan ook een zeer gevarieerd programma, voor iedereen wat wils dus. We tekenden de kerken van Zegelsem en Michelbeke en het monasterium Mariakluizen in Zegelsem. Voor de boerderijliefhebbers trokken we naar de boerderijen in de Hauwstraat, Pottenberg, Ter Walle en de Michaelshoeve in Elst en Michelbeke. Ook de bed and breakfast ’t Burreken stond op het programma en ook de watermolen Perlickmolen kon op veel belangstelling rekenen.

Voor de daguitstap werd er gekozen voor de Bekemolen in Mullem. Er was een grote opkomst om een volledige dag te tekenen en te schilderen bij prachtig weer. Rita De Lange, Daniël, Marie-Louise en Walter brachten ons ook een bezoekje. ’s Middags kon iedereen genieten van een sandwich op het zonovergoten terras van het restaurant.

Kortom het was een geslaagde zomer. Wij kijken alvast uit naar de vakantiewerking volgend jaar in Balegem en hopen op evenveel opkomst en even mooi weer.