Vrijdag 2 oktober: Opening van de tentoonstelling vakantiewerking

Op 2 oktober 2015 was er de opening van de tentoonstelling van tekeningen en schilderijen die gemaakt zijn tijdens de maanden juli en augustus in Zegelsem, Elst en Michelbeke. Dankzij Maaike, die al voor de plaatsen van de vakantiewerking gezorgd had, de verantwoordelijkheid op haar genomen heeft om een mail naar Maryn De Valck te sturen om het buurthuis en de panelen te reserveren. De ploeg die de tentoonstelling opstelde heeft prachtig werk geleverd, eveneens de ploeg die instond voor de hapjes en drankjes.

De sprekers van dienst waren Julien, burgemeester Stefaan Devleeshouwer en schepen van cultuur Maryn De Valck. Alles werd opgeluisterd door de prachtige zelfgeschreven liedjes van Hans D’Hondt begeleid met gitaar. Iedereen was onder de indruk van de mooie teksten. Maryn De Valck was vol lof over de artiest, hij nam zelf de gitaar en bracht een serenade voor de aanwezigen.

Tijdens de opening was er ook de overhandiging van de aquarel van Robert aan Raf Van Herpe. Zijn kleindochter Kim had het werk gewonnen op de cultuurmarkt aan de Bevegemse Vijvers. De tentoonstelling was nog te bezichtigen op 3 en 4 oktober.

Carine