Dinsdag 25 augustus 2015: Taptoe

Naar goede jaarlijkse gewoonte werd de vakantiewerking afgesloten met een gezellig etentje de laatste dinsdag van augustus. Niet minder dan 61 geïnteresseerden kwamen opdagen voor onze jaarlijkse taptoe.

Reeds in de namiddag was de “werkgroep” ijverig bezig om de hapjes klaar te maken en het zetten van de zaal, die terug mooi versierd was met bloemen van onze sympathieke sponsor Raf uit Aaigem.

Om 17u waren de eerste gasten al ter plaatse, zodat ze rustig konden genieten van een gezellige babbel. Julien heeft, zoals gewoonlijk, het openingswoord gevoerd. Deze keer ging het niet om de “patat”, maar over de “kasseistenen”, dit was dan het onderwerp van de avond.

Na het aperitief kon eenieder aanschuiven voor het buffet van groenten, kop en patat. Bij de koffie werd er een “eclair” geserveerd. Er was van alles in overvloed, zodat iedereen met een gevulde maag en goed humeur kon huiswaarts keren.

Een woordje van dank werd ook gedaan aan:

De gemaakte tekeningen en schilderijen tijdens de vakantiemaanden zullen ten toon gesteld worden in  Zegelsem in “Het Buurthuis”. De opening is voorzien op vrijdag 2 oktober om 18u en we hopen op een talrijke opkomst.

Iedereen keerde tevreden huiswaarts en we zeggen nu al rendez-vous voor de taptoe van volgend jaar.