Zaterdag 2 oktober 2014: Sint-Lucas

Stipt om 12u30 was iedereen aanwezig om aan te schuiven aan de feestelijk gedekte tafels om onze patroonheilige, Sint-Lucas, te vieren

Feestelijk was het zeker, want KIVT mocht 65 kaarsjes aansteken, een jubeleumjaar! Voor deze gelegenheid had onze creatieve werkgroep op moeite noch tijd gekeken om voor iedereen een originele servetring te ontwerpen die we mochten meenemen als aandenken aan de gezellige namiddag.

Het eten - van apero tot koffie- met achteraf nog een extra traktatie van de vereniging was zoals steeds tot in de puntjes in orde. Tussendoor kregen we naar gewoonte een gratis tombola aangeboden, van deze gelegenheid willen we gebruik maken om de milde schenkers van de tombolaprijzen van harte te bedanken.

De tijd vloog voorbij, de zaal waren ze al aan het klaarzetten voor het volgende feest terwijl iedereen, de een al met meer zin dan de ander, afscheid van elkaar begon te nemen.

Het was een toffe namiddag, een leuke gelegenheid om elkaar eens in een ander kader te ontmoeten en heel veel te praten over van alles en nog wat.