Zaterdag en zondag 8 en 9 april: eetfestijn

Het jaarlijks eetfestijn van 8 en 9 april is reeds achter de rug. Dit evenement is één van de hoogtepunten van onze vereniging. De vele reacties van de verschillende deelnemers aan dit eetfestijn waren enorm positief.

Voor het menu was er keuze tussen beenhesp met mosterdsaus, vispannetje of balletjes in tomatensaus opgediend met frietjes, dit voor de prijs van 15 euro.

Op zaterdag 8 april was het verzamelen geblazen om 10u. in zaal “Le Miracle” om alles in gereedheid te brengen. Zo rond de klok van 16u. was de klus geklaard en was alles pik fijn in orde om ’s avonds de gasten te ontvangen.

Ook dit jaar kon men een prachtig kunstwerk, nl. een aquarel winnen door deelname aan de tombola. Deze prachtige aquarel werd ons geschonken door Marc Van Mossevelde, lid van onze vereniging. Bedankt Marc voor deze schenking.

Alles verliep prima. Iedereen deed zijn uiterste best voor het welslagen voor deze 2-daagse. Dit werd bevestigd door de vele positieve reacties zoals: “alles was goed georganiseerd”, “een snelle bediening”, “lekker eten en veel”, ” volgend jaar komen we zeker terug” en nog veel meer. Tevens zijn tal van prominenten komen deelnemen aan ons eetfestijn.

Graag wil ik hierbij iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen voor het welslagen van ons eetfestijn nogmaals bedanken namens mezelf en het bestuur. Dank voor jullie inzet en inspanningen voor, tijdens en na het eetfestijn. Met meer dan zeshonderd deelnemers aan het eetfestijn kunnen we zeggen” het was een geslaagd eetfestijn”.

Robert