Zaterdag en zondag 24 en 25 juni 2017: Braderie

Op zaterdag en zondag 24 & 25 juni 2017 stonden we met onze promostand op de markt te Zottegem met Egmont neerkijkend op ons .

De voorbije dagen waren snikheet geweest nu was het zalig met een briesje, een lekker kopje koffie en ijsje. Onze stand was een succes, veel mensen kwamen een kijkje nemen en bewonderde de technieken van het tekenen en schilderen, Alles was gezellig en uitnodigend aangekleed, werken tentoongesteld van Robert, Jean, Carine en Hendrik.

Speciaal voor de braderie hebben we een nieuwe flyer met QR code gemaakt. Zo is het gemakkelijker voor mensen die een smartphone bezitten rechtstreeks door te verwijzen naar onze webpagina. Een gratis tombola maakte het plaatje volledig. Iedereen kon zijn gegevens achterlaten, een onschuldige hand mag later de winnaar aanduiden: zie artikel vakantiewerking. Die wordt uitgenodigd in september op de opening van de tentoonstelling vakantiewerking waar het werk overhandigd zal worden. Het te winnen werk werd geschonken door D’hondt Robert waarvoor onze dank.

Verder wil ik alle mensen die het mogelijk maakte bedanken.