Zondag 21 juni 2015: Artiestenfoor

Tijdens het derde weekend van juni, zoals ieder jaar, klopt het hart van de Zottegemse kunstwereld op de artiestenfoor in Bevegem. Tijdens de 43ste artiestenfoor was het niet anders. Een vijftigtal standen waren er te bewonderen zoals steenkappers, beeldhouwers, schilders, glasblazers en ook KIVT was ook vertegenwoordigd.

Na enkele toespraken van de voorzitter, de schepen en natuurlijk onze Zottegemse burgemeester Dhr Jenne De Potter en na een woordje uitleg over glasblazen kon onze burgemeester een mooi vaasje blazen. Veel applaus. Daarna werd rond 10u30 de artiestenfoor als officieel open verklaard.

Na het ontvangen van de nodige drank- en eetbonnetjes konden we genieten van een mooie receptie. Drank en warme hapjes werden ons aangeboden in de grote overdekte feesttent.

Zoals reeds gemeld, nam ook dit jaar KIVT eraan deel. Er werd getekend en geschilderd door Romain, Gratien, Martien en Robert. Het weer was wisselvallig, winderig, maar de regen bleef weg. Af en toe was de zon van de partij. Ook bij dit evenement kwam er veel volk opdagen. Er was veel interesse en vragen over schilderen en aquarelleren. We hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze vakantiewerking te promoten.

Samengevat was het een aangename en gezellige dag. Volgend jaar staan we hier weer, hopelijk met meer deelnemers.

Robert