Vrijetijdsmarkt van 19 september 2021

Voor de eerste maal werd de vrijetijdsmarkt georganiseerd tijdens een autovrij centrum te Zottegem en wel op markt en de Heldenlaan. Zo rond 10h00 werd onze tent rechtgezet met medewerking van onze leden Luc De Cock, Paul Hellebosch en Marie-Jeanne de Keyser. Omstreeks 11h00 kwam ook Martien Callewaert ons vervoegen. Nadat we onze tent en tafels gezet hadden kon iedereen aan de slag om onze locatie in te richten. Onze plaats werd ons toegewezen juist voor de eerste boom aan de rechterkant richting Markt. Het was mooi en rustig weer. Om 13h00 kon de vrijetijdsmarkt officieel van start gaan. Er kwam veel volk naar dit evenement. Er was interesse in KIVT en enkele personen schreven zich in om op de hoogte te worden gehouden van de werking van onze vereniging.

In de loop van de namiddag kwam er iemand naar ons toe met een micro in de hand om ons te interviewen tijdens een radio FM uitzending. Paul Hellebosch nam het woord.

Ook enkele leden kwamen ons een bezoekje brengen zoals Carinne Gillis, Mr. en mevr. Van Boegeld, Paul Lievens.

Om 18h00 einde van de vrijetijdsmarkt. Men kon terug alles opbreken en opruimen. Bedankt voor de mooie namiddag en jullie inzet.

In bijlage enkele sfeerfoto's.

Robert