Verslag taptoe van 31 augustus 2021

Traditie getrouw komen we op het einde van de vakantiewerking samen in ons werklokaal als dank voor jullie deelname en medewerking van deze vakantiewerking 2021.

Onze tekenleraar Paul Hellebosch nam het woord en wenste iedereen een van harte welkom. Vervolgens gaf hij het woord aan de secretaris Robert D'hondt.

Beste ereleden en leden en vrienden van onze vereniging, de schilderdagen zijn achter de rug. Dit jaar kozen we voor een vijftal  locaties. Nu wat het weer betrof, daar gaan we geen woorden aan vuil maken. Mooi of slecht weer, regen en wind,één ding is zeker, jullie waren steeds present. Waarvoor onze oprechte dank.

Het heeft heel veel moeite gekost om deze locaties te zoeken en vooral om bevestiging te krijgen van de verschillende eigenaars om op hun eigendom te mogen gaan tekenen en te schilderen. Van harte bedankt Marie-Christine, Marc en Marie-Jeanne voor jullie inspanning en tijd.

 Nu wat staat er te gebeuren in de komende maanden? Robert overliep de verschillende evenementen met name, op zondag 19 september de vrijetijdsmarkt te Zottegem. Van vrijdag 1 tot 3 oktober onze jaarlijkse tentoonstelling vakantiewerking in het O.C. Ten Berg te Grotenberge. Op vrijdag 8 oktober vernissage van een tentoonstelling in de feestzaal van de brouwerij Liefmans te Ename. Op donderdag 14 oktober de St. Lucasviering in de zaal De Linde te Zottegem. Op dinsdag 7 december het Sinterklaasfeest in ons werklokaal. Zoals jullie zien staat er heel wat op het programma.

We bedanken vooral Raf en Lutgarde voor het schenken van de vele groenten en aardappelen. Eveneens de helpers voor het klaar maken van de vele hapjes en het opdienen. Na een welgemeend "smakelijk eten" kon men aanschuiven voor pellepatat met groenten en kop. 

Wat het drinken betrof, kon men nog genieten van frisdranken en wijn welke rijkelijk werden bediend.

Tot slot van deze geslaagde taptoe kon men nog genieten van een lekker dessertje, en kon men nog een tijdje met elkaar omgaan en de herinneringen van deze vakantiewerking ophalen.

Robert