Verslag taptoe van 30 augustus 2022

Samenkomlst in ons lokaal was voorzien om 18u..

Onze voorzitter nam het woord. Beste leden van onze vereniging KIVT wens ik jullie van harte welkom hier in ons lokaal. Traditiegetrouw komen we op het einde van de vakantiewerking hier samen als dank voor jullie deelname en medewerking van deaze vakantiewerking 2022. Ook dit jaar kozen we vooe een vijftal lokaties. Wat het weer betrof, het waren mooie en prachtige en zonnige en hete dagen. 2en ding was zeker, jullie waren steeds present waarvoor onze oprechte dank. Onze daguitstap te Sint Lievens Esse met als verrassing een bezoekje aan de plaatselijke brouwerij Van Den Bossche was een succes. Nu wat staat er nog op het programma de komende maanden: op 6 september start opnieuw onder leiding van de heer Paul Hellebosch de dinsdagavondlessen. Op 18 septenber zouden we ook deelnemen aan de vrijetijdsmarkt te Zottegem. Op 17 september terug les van de heer Marcel Reynaert in aquarel. Op 28 tot 30 oktober tentoonstelling vakantiewerking in zaal Jan De Lichte te Velzeke. Op maandag 17 oktober de Sint Lucasviering in zaal De Linde en op 29 november terug les van de heer Marcel Reynaert.

Beste vrienden, er rest mij nog enkel lullie uit te nodigen voor een lekker aperitiefje, een lekker soepje, een lekkere maaltijd en een lekker dessertje. We bedanken vooral de helpers voor het klaar maken van de groenten, het vlees en het opdienen.

Na een welgemeend" smakelijk eten" kon men aanschuiven voor pellepatat met groenten en kop. Wat het drinken betrof kon men genieten van frisdranken en wijn welke rijkelijk werden bediend.

Tot slot van deze geslaagde taptoe kon men ook genieten van een mooie fotomontage welke op de muur werd geprojecteerd.

Besluit: een geslaagde taptoe.

Hieronder enkele sfeerbeelden.

Robert