St. Lucasviering 2022

Verslag Sint Lucasviering op 19 oktober 2022 in feestzaal "De Linde"

Wat was het terug gezellig daar in Erwetegem m.b.t. de St. Lucasviering..

Ieder jaar opnieuw een schot in de roos. Ook deze keer was het niet anders.

Na het welkomstwoord van onze voorzitter konden we ons tegoed doen aan een zeer lekkere cava, en de sfeer zat er meteen in. Het cavaglas werd meerdere keren bijgevuld.

De tafels zelf waren heel mooi opgesteld en professioneel gedekt. Nadien konden we met genoegen proeven van een zeer lekker wachtbordje waar niemend nee tegen zei.

Dan was het de tijd voor het hoofdgerecht. Van smullen gesproken. Ook hier kon niemand weerstaan aan dit culiunair hoogstandje. Zeer fijn klaargemaakt koud buffet. aanschuiven was de bedoeling. Men kon steeds terug gaan om ons bordje te laten bij vullen. Dan was de tijd aangebroken voor de gratis tombola. Robert vroeg aan de serveerster om de winnende nummers uit een doosje te trekken. Twee mooie prijzen die waren uitgestald op een tafeltje vonden hun weg naar de gelukkige winnaars en dit via lotjes. Een origineel aquarel schilderij van Robert en een olieverf doek van onze voorzitter Rudy Pollez. Eerst werd het olieverf schilderij getrokken en de winnares was Elisabeth Van Den Bossche. Het aquarel van Robert werd gewonnen door de echtgenote van onze leraar Paul hellebosch. Van harte proficiat aan de winnaars.

Er volgde traditiegetrouw dan nog koffie en zeer verfijnde dessertjes. Die men aan de buffettafel konden gaan halen. Nog aan te merken valt dat alle gerechten werden geserveerd met de juiste lekkere wijnen en ook waters..

Men kan terug bogen op een zeer geslaagde St. Lucasviering zoals alleen KIVT die kent. Iedereen daar aanwezig waren echt zeer tevreden. Laten we hopen op volgend jaar voor alweer een nieuwe uitgave ervan..

Rudy nam nog even het woord en dankte iedereen voor zijn of haar aanwezigheid. Als dat geen geslaagde middag en namiddag was. Hieronder enkele sfeerfoto's

Robert