St. Lucasviering 2021

Verslag Sint Lucasviering op 14 oktober 2021 in feestzaal "De Linde"

Reeds rond 11h30 liepen de eerste ingeschreven deelnemers binnen voor de tradionele St. Lucasviering.

Zaal "De Linde" was ingericht met feestelijke tafels in een gezellig kader. Het aperitief werd vergezeld met een bijpassend wachtbordje met koude en warme hapjes. Marie-Christine verwelkomde alle aanwezigen. Na het Aperitief werd er lekker koud buffet op z'n Breugeliaans aangeboden. Tafel per tafel kon men aanschuiven en een keuze maken om de verschillende ingrediënten op uw bord te laten opdienen. Met een glaasje rode of witte wijn uitgeschonken door het personeel. Genieten maar kon men zeggen. Men kon meerdere malen teruggaan. Het dessert was eveneens heerlijk met heel wat zoete gebakjes en uiteraard vergezeld van een lekkere geurende koffie.

Zoals de jaarlijkse traditie was ook onze gratis tombola van de partij met twee mooie prachtige prijzen, een landschap in olieverf mooi ingekaderd geschonken door Raymonde Van De Maele, en een mooie ets van een landschap eveneens mooi ingekaderd geschonken door dhr. Paul Hellebosch. De trekking nam Robert voor zijn rekening. Carinne Gillis mocht het eerste nummer trekken uit een doosje. het mooie olieverfschilderij werd gewonnen door mevr. Marie-Jeanne De Keyser

Zij mocht op haar beurt het tweede winnende nummer trekken uit het doosje. Deze mooie ets werd gewonnen daar mevr. Andrea Delanghe. Van harte proficiat aan de winnaars.

Het einde van deze St. Lucasviering kwam dichterbij. Nog een koffietje of iets dergelijks. Robert vroeg nog even de aandacht van de deelnemers met een mededeling dat er door het bestuur beslist werd dat er dit jaar geen Sinterklaasfeest zal zijn omwille van personeelstekort.

Het was zo rond de klok van 17h00 dat sommige deelnemers aanstalten maakten om huiswaarts te gaan.

Er werd nog wat nagepraat over deze St. Lucasviering en rond 17h30 gingen we allemaal terug naar huis.

Besluit: Het was een geslaagde en gezellige St. Lucasviering. Het eten was zeer lekker. Een vlotte bediening door het personeel. Voor herhaling vatbaar. Hieronder enkele sfeerfoto's

Robert