Tentoonstelling vakantiewerking2022

De tentoonstelling zal doorgaan op zaterdag 29 oktober 2022 tot zondag 30 oktober 2022, van 10u tot 18u, in het ontmoetingscentrum in Velzeke in zaal "Jan De Lichte"

De vernissage heeft plaats op vrijdag 28 oktober 2022 om 19u.

OP vrijdag 28 oktober vanaf 10u plaatsen panelen en ophangen der werken.

Als je wil deelnemen kun je je gegevens invullen via deze e-mail
ZEKER VERMELDEN: uw naam (of namen), uw e-mail adres, eventueel uw adres, uw tel nr, wenst deel te nemen aan de vakantiewerking tentoonstelling, de titels van uw werken (niet meer dan 3 werken max. afmeting 80cm in de breedte. mooi ingekaderd en voorzien van een goede ophanging, de afmetingen, de aard der werken ( zoals olieverf of aquarel of pastel of potloodtekening). Ook vermelden van 1 werk afmeting 30/40 in potlood niet ingekaderd .Ze moet goed gefixeerd zijn voor in de map. OPGELET! Alle werken moeten in ons bezit zijn, ten laatste tegen dinsdag 11 oktober 2022

AANDACHT ! Zeker voorzien op de achterkant van uw werk je naam en adres en titel van het werk vermelden. Bedankt voor uw medewerking daarin.

de personen die hebben deelgenomen aan de vakantiewerking, maar geen lid zijn van onze vereniging betalen 10€ (algemene onkosten vernissage tentoonstelling) Alvast van harte bedankt.

De werken kunnen afgehaald worden op zondag 30 oktober na 18u, of wel in ons lokaal tijdens de les van de dinsdagavond.

Wij wensen jullie allemaal veel tekengenot en fijne namiddagen toegewenst !!

Een berichtje is ook steeds welkom. Alvast bedankt voor uw deelname.